tirsdag 27. april 2010

Hotell Ponta Negra, Brasil - Maritima Flat

November 2008 var vi en tur i Brasil. Ponta Negra, Natal.

Der bodde vi på Hotel Maritima Flat.
Hotellet ligger en kort, kort spasertur fra stranden. Bare nedoverbakker :)
Sentrum ca. 5 minutter unna. Knapt.
Noen restauranter rett på ovenfor hotellet. (På andre siden av hovedveien) Minibank ligger også et par minutter unna. På andre siden av hovedveien i et slags kjøpesenter og der er det en minibank eller 2.
Vanskelig å finne trygge minibanker i Ponta Negra (det var i allefall det i 2008) og man blir anbefalt å bruke minibanker inne i kjøpesentre o.l.

Forskjellig størrelser på rommene. Vi fikk et relativt stort rom med seaview, mens de andre fikk et mindre.
Tv, airconditon, stor kjøkkenkrok hadde vi, men det manglet MYE utstyr for å kunne lage mat. Svømmebasseng på taket, noen solstoler.  Gjennomgangstrafikk, men det merket vi ikke så mye til. Eneste når det var helg og lokalbefolkningen skulle på stranda. Da var det mye biler og en parkeringsvakt som fløyta i ett. Men ikke værre enn at man overlevde :)

Fra utsiden. Vi bodde i midten, øverst.  Til høyre for hotellet var det et hus som de rev da vi var der. Der bodde det også et esel. Veldi søt :)
Solstoler på taket
Bassenget

Frokosten var helt grei. De hadde toastjern :) Masse frukt, brød, kaker. Ikke så veldi mye pålegg. Ost, skinke, marmelade og sikkert noe mer som jeg ikke husker. Juice, kaffe.

Nå trodde jeg at jeg hadde noen gode bilder fra rommet vårt, men de var fulle av "rot" *ler*


Utsikt fra taket/bassenget.