lørdag 4. mai 2013

Hotell Paris: Citadines Bastille Marais Paris

Vi reiste 5 dager til Paris i april 2013 for å feire bursdagen min.
Etter mye om og men så valgte vi Paris, og Citadines Bastille Marais Paris.

Vi valgte hotellet på grunn av store rom med kjøkken og kjøleskap, beliggenhet nær metrostopp (flere) og forsåvidt også på grunn av pris. (betalte under 1000lappen per natt)


Da vi ankom hotellet rundt klokka 15.00, var det en enorm kø i resepsjonen for å få sjekket inn etc. Da det endelig ble vår tur så var ikke rommet klart. De hadde også booket oss på to separate senger. Vi ble sittende i resepsjonen i 3 kvarter før vi maste litt og fikk rom. Det var flere enn oss som måtte vente.


Rommet vi fikk var nok ikke slik som vi hadde bestilt, men jeg orket ikke å krangle på det. Jeg tror det rommet vi fikk var betydelig mindre enn det vi skulle hatt. Servicen i resepsjonen ved ankomst var heller laber, bedre etterhvert.. eller man fikk i allefall svar når man spurte om noe. De snakket greit engelsk, og det er jo en fordel.


Rommene er små leiligheter, med nesten fult kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. Hotellet har også vaskemaskin til låns hvis man trenger det. Vasking er ikke inkludert hver dag(kanskje kun hver 10. dag for de som bor der lengre, husker ikke helt) men kan kjøpes. Det  er søppelrom i hver etasje sånn at man kan tømme søpla selv. 


Badet var ikke helt rent da vi kom. Masse svarte hår som lå rundt omkring, bortsett fra det var rommet ok rent.


Vi laget frokost selv. Ligger flere matbutikker i nærheten. Frokost på hotellet kostet 14!!!euro per person. Syntes det var sykt dyrt!


Beliggenheten på hotellet er greit. Og vi gikk både til Notre Dame, og Eiffeltårnet, og stortsett gikk vi hjem fra området rundt Les Halles hver dag. Forsåvidt enkelt å finne frem. Gå avstand til Pere Lachaise. 


Syntes det var lite restauranter i umiddelbar nærhet, man måtte ned til Bastillen eller mot Marais. Finnes en McDonalds i nærheten som duger i nød.


ALt i alt et helt greit opphold.


Slenger med 2 bilder som jeg har lånt fra Hotels.com


Ingen kommentarer: