søndag 5. mai 2013

Hvor går turen?

Jeg får nesten litt noia når jeg ikke har noen turplaner på tapeten, og selv om jeg lever på under halv lønn for tiden så må jeg reise litt.

Første planlagte tur går til Hellas,en uke for å slappe av og solings. Dette er ikke før i august, og jeg håper virkelig å finne en restplass en ukes tur, rett etter siste eksamen, men vi får se om det går.

I september skal jeg til Lillestrøm i konfirmasjon til mitt yngste tantebarn. Og mens jeg allerede er på østlandet så har jeg kjøpt en reise til meg selv i 30 års gave!
Så jeg skal da 4 dager til Dublin!!
Betalte under 2000,- for fly og hotell, og endatil skal jeg fly SAS.
(SAS var forresten billigere enn Norwegian;)
Super sentralt hotell med eget bad osv. Var kjempe tilbud på nett så jeg måtte bare slå til på det. Blir jo en kjempe billig tur. Da jeg var i Køben alene brukte jeg under 500,- på mat på 3 netter, så matbudsjettet blir sikkert ikke så veldig stort i Dublin heller.

Sååå er vi kommet til resten av året.
Jeg og min kjære har fått 2 ukers hotellovernatting som vi kan ta ut nesten hvor som helst i verden. Så vi må bare bestemme oss for hvor vi skal sette kursen, mulig det blir USA, men vi har aldeles ikke planlagt noe som helst.

Tilslutt har vi jo den berømmelige turen til Afrika.
Som jeg nå på en måte har bestemt meg for hva jeg vil så må jeg bare spare pengene jeg mangler til turen, fikse fri fra jobb og bestille. Jeg har permisjon fra jobb til i september, men må kanskje utvide det på grunn av operasjonen. Har jo mine 5 uker ferie + 2 dager fra i fjor, og noen å 20 timer avspasering som jeg kan ta ut så det er muligheter :)

Ingen kommentarer: