lørdag 27. februar 2010

Hotel Island - Hotel Loftleidir

Vi tilbrakte påskeferien 2009 på Island, i hovedsak i Reykjavik.
På grunn av finanskrisen var det veldig billige flybilletter å få tak i, og vi håpet jo på å finne billig hotell også!

Det er jo jeg som er turplanleggeren her i huset så jeg brukte en del timer på å finne et ok hotell som ikke kostet så altfor mye. Naturlig nok koster det som regel mer å bo midt i sentrum enn utenfor sentrum, og siden vi skulle ha leiebil så var ikke location så veldig viktig for oss. Valget falt på Icelandair hotel Loftleidir
P.S: Flybuss fra Keflavik går innom hotellet (ifølge hotellets nettside) Hotellet ligger litt utenfor sentrumskjernen. Nært et strandområdet som jeg ikke husker hva heter i farta, og nært Perlan.

Pris var som vanlig avgjørende i vårt valg, og selvfølgelig at de hadde gratis parkering (det må man jo ha når man skal ha bil). Hotellet ligger ved innenriksflyplassen i Reykjavik, men det merker man absolutt ingenting til. Vinduene er tjukke så det er lite støy, dessuten er det ikke så innmari mange avganger fra flyplassen uansett.
Hotellet har også svømmebasseng som vi aldri fikk testet pga de teite åpningstidene.

Frokost var ok, kanskje litt lite utvalg etter min smak. Frokosten var ikke inkludert i prisen og var forhåndsvis dyr i forhold til hva man fikk (ja jeg er kresen :P) så vi spiste bare frokost den første dagen.
De andre dagene spiste vi nydelig frokost på en cafe i sentrum eller lagde selv.

Rommene er helt grei størrelse. Senga var god. Rengjøringen var også helt grei. Maten i restauranten smakte vi også på. Heller ingen høydare, men den gikk ned. Servicen i resepsjonen var så som så. Synes generelt de som jobbet der var litt sure de dagene vi var der. Fint området med mange turstier for de som liker det.
Finnes også en tur-disk i hotellet der man kan bestille utflukter etc. NB!! Kan være veldig mye KØ der!
Vi benyttet oss ikke av dette tilbudet, vi hadde booket våre utflukter med Vulkan reiser før vi reiste.


Alt i alt føler vi at vi fikk god valutta for pengene. Men hotellet egner seg nok best for de med leiebil. Selvom det muligens går buss dit og de spreke nok helt fint klarer å spasere.


Bilde av hotellet sett fra Perlan

Ingen kommentarer: