fredag 7. mai 2010

Hotell Mauritius - Hotell Ocean Villas

Da vi var på Mauritius november/desember 09 bodde vi på Ocean Villas i Grand Baie.
Hovedårsak til at vi valgte dette hotellet var prisen. (+ egen strand! )
For dette hotellet var laaaaangt lavere priset enn de fleste andre hotellene. Dette gjorde jo naturligvis at jeg ble noe skeptisk og forventningene deretter. Ocean Villas ligger helt i utkanten av Grand Baie så det er ikke så mange butikker og restauranter der. Noen butikker er det, et par restauranter, ligger en gym og et spa et par minutter unna. (Vi testet spaet, helt ok)

Hotellet har mange typer rom og villaer. Vi valgte rom over resepsjonen.
De tilbyr som regel mange typer pakkeløsninger man kan kjøpe. Siden det var så lite forskjell i pris på å kjøpe frokost alle dager og middag noen dager,  eller frokost + middag alle dager så valgte vi det siste. Så kunne vi heller spise andre steder når vi følte for det.

Man kan også kjøpe pakker med utflukter og bestille henting/bringing til/fra flyplass. Det gjorde vi, og følte vi fikk mye for pengene. Hotellet har også en del gratis aktiviteter for sine gjester på faste dager. Snorkling, vannski etc. Man må skrive seg på en liste som ligger i resepsjonen også møte opp på et bestemt klokkeslett.

Supert hotell til den prisen! Vi ble jo litt lei av maten etterhvert, men det blir vi jo alltid. Servicen var helt grei. Ok renhold.
Dårlig seng, sengetøyet spratt av i hytt og pine. Litt dårlig tak over rommet over oss, det dryppet inn når det regnet. Internett i resepsjonen, mulig de hadde tråløst nett også, men det er jeg ikke sikker på siden vi ikke hadde med oss pc. Tv på rommet med engelske kanaler.

Frokost buffet med mye forskjellig. Egne kokker som lager omelett, speilegg, pannekaker etc på bestilling. Brød (loff), noe pålegg, grønnsaker, frukt og litt småkaker. Kaffe og te, juice og vann.  Mulig det var en del andre ting også, men man glemmer jo så fort!

Middag hadde vi jo også hver dag. Veldig varierende. Noen dager var det buffet med forskjellig, mens andre dager fikk man 3 retter som var faste (som oftest suppe til forrett), eller der man kunne velge hovedrett (kjøtt eller fisk)
Noen dager hadde de europeisk mat, thaimat, indisk etc. så det var jo mye forskjellig, og jeg kan med hånden på hjerte si at det var langt fra alt som var like godt. Og det var nok en dag eller 2 da vi nesten ikke spiste av middagen fordi den ikke smakte så godt og vi ble nødt til å gå over gata å kjøpe pizza :)

Hotellet har en butikk der de har alt mulig rart. Men denne er litt dyrere enn butikkene rundt omkring.
De selger frimerker der, postkasse finnes rett utenfor.

Kan anbefale å bo her hvis man reise på budsjett og ikke er så fryktelig opptatt av å bo i luxeriøse omgivelser.


Ingen kommentarer: