torsdag 29. juli 2010

Hotell Bulgaria, Nessebar - Bilyana

Sommeren 2010 dro jeg og modern på en liten svipptur til Bulgaria. Vi håpet å få masse sol og godt vær (noe vi ikke fikk..) Bilyana har All inclusive dvs:

- Frokost, 7.30-11.00
- Lunsj, 12.30-14.30
- Middag, 18.00-21.00
- Snacks, 11.00-14.30
- Kaffe, te, desserter og iskrem, 15.00-17.30
- Ubegrenset med lokale drikkevarer, øl, vin og mineralvann, 10.00-23.00
- En gratis time i badstue

Fint hotell, perfekt beliggenhet på stranda. NB! Kun gratis solstoler innenfor "muren", skal man være på selve stranda må man betale. Madrasser til solstolene kan man leie mot et depositum (fåes i treningsresepsjonen)
Tror også man kunne leie håndduker (ikke helt sikker)

Servicen var så som så. Bulgarerne er vel ikke kjent for å være de mest smilende og hjelpsomme i verden.
Noen av de ansatte var direkte uhøffelige. Mens andre igjen var veldig hyggelig. Noen var fryktelig dårlig i engelsk (når man jobber i en restaurant bør man i allefall vite hva salt og pepper er....)
Renhold ok. Rommen er ganske lik som på bildene hos f.eks Apollo. Tv med mange kanaler, veldig få engelske. Badekar, men det var ingen tropp. Var varmtvann nok. Litt dårlig trykk i dusjen. Kjøleskap på rom.

Vanskelig å få tilgang på det tråløse nettverket. Pcen som de har stående i resepsjonen var alltid kaputt.

Maten er jo selvsagt viktig når man er på all inclusive. Den første dagen tenkte jeg jippi! Men det var bare den første dagen de hadde virkelig god mat.

Frokost: varierte med: bacon, egg i ulike varianter, pannekaker, poter, pølser ++
brød i ulike varianter, pålegg i ulike varianter (nydelig sjokolade pålegg!!! perfekt til pannekaker;), frukt, agurk, tomat og andre salat ting. + en masse rart som jeg ikke er helt sikker på hva var.
Frokosten var alt i alt helt grei. Overlevde på pannekaker med sjokoladepålegg ;))

Lunch: varierende kjøttretter, mye kylling og svinekjøtt. (kyllingen var ikke alltid like godt stekt, og jeg spiser ikke kylling som er veldig rosa) Supper av forskjellig art. Ulik tilbehør. Pasta, poteter, grønnsaker etc. De serverte alltid pasta og pastasaus. Frukt, kaker. En dag var det "oksesmåsteik" i brunsaus, løkringer og litt andre ting.
Brus, vin, øl etc

Middag: Stortsett det samme som lunch. Flere kaker etc.

Pizzarestauranten serverte pizza, frenchfries, noe som lignet kjøttkaker. Mulig de hadde flere ting.

Alt i alt så var maten ok, men jeg gikk fra middag mer enn en gang og ikke var mett. Dårlig stekt kjøtt og man går lei av pasta og agurk etterhver :P, for den mindre kresne er det sikkert mer å velge i
Lunsjen var generelt bedre enn middagen. Min mor har bodd på andre All inclusive hoteller i Nessebar og sier at hun har fått bedre mat andre steder.

Utsikt fra rommet vårt
Pizzarestauranten

Restauranten

3 kommentarer:

Mjuuugly sa...

Flott innlegg. Drar til dette hotellet om en ukes tid og var fint å få en viss pekepinn på hvordan dette hvotellet egentlig er.

Ha en fortsatt god sommer :)

Hilfa sa...

God tur!
Håper du får bedre vær enn det vi hadde ;)

toralovise-wj sa...

Heldig :)
Vi skal til Bulgaria vi også i år OG samme hotell som deg :)
Anbelfales det ? , legg bare igjen kommenatren på bloggen min
http://toralovise.blogg.no