onsdag 1. april 2009

Hotell London - Gresham Hotell

Nå har jeg bestandig en positiv grunnholdning til alle hoteller når jeg er ute å reiser. Da jeg og min kjære besøkte London høsten 2008 ble alle mine grunnholdninger satt HARDT på prøve.

London er stort og London er dyrt, og det er vanskelig å finne hotellet til gode priser og god beliggenhet. Beliggenheten ble vårt nøkkelord. Vi ønsket å bo forhåndsvis sentralt.

Etter mange timers søking på nettet og mye fundering valgte vi Gresham Hotel i Bloomsbury. Valget ble tatt pån bakgrunn av pris og beliggenhet.
Vel.. dette er vel den ene gangen jeg har angret på at jeg ikke sjekket ut komfort og slikt bedre.....

UFF...
Jeg har ganske mange hundre hotell døgn bak meg,og jeg kan med hånden på hjerte si at dette er det absolutt værste hotellet jeg har bodd på. Noensinne!!!!
Beliggenheten var topp, men det var også det eneste.
Det første som skjedde da vi skulle sjekke inn var at rommet vi hadde bestilt var ødelagt av vannskader så vi måtte ta en annen type rom hvis vi skulle bo der. "Ja,ja tenkte nå vi, det går vel greit."
Rommet var bitterlite. Og badet var et kapittel for seg. Må være noe av de minste (og skitneste) badet jeg har sett. Hvis man satt på do så rakk knærne mine i døra (og jeg er knapt 156 cm lang)
Så det anbefales ikke for klaustrofobikere og høye mennesker :P
I tilegg til at det var lite så var det skittent. Fisj og ærsj.
Ting fra den som hadde bodd der sist (eller for noen uker siden, hva vet jeg) lå fremdeles på nattbordet. Nattbordet var sååååå møkkette at det er så vidt jeg hæres å tenke på det.

Hodeputene var så små at jeg nesten ikke regner det som hodepute.
Servicen var SLAPP.
Frokosten var ikke spesielt god så vi spiste bare frokost dag 1 og 2 før vi begynte å handle på en koselig kaffe sjappe litt lengre ned i samme gate som hotellet ligger.

Det aller aller aller værste var at det var MUS på rommet. Ja mus.....
Vi våknet jo om natten av at det krafset og det var altså mus. Siden det var natt så åpnet vi bare vinduet og slapp de ut der etterhvert som vi fant de. Men det var ikke særlig gøy. Da jeg snakket med respesjonisten om morgenen å ba de sjekke rommet nøye når de vasket, så fikk jeg til svar at det ikke pleide å være mus på DET rommet. Dermed tror jeg jo at de er vant med å ha mus der........I tilegg til alt dette så gikk brannalarmen tidlig flere ganger fordi de testet den ut. Ærlig talt, hvis man er et hotell så driver man da ikke å teste denne før klokken 6 om morgenen. Den siste dagen vi bodde her så begynte de å rive et rom rett ved siden av vårt. Det var mye bråk og vi var så happy for at vi skulle dra hjem.


Mitt råd til de som skal til London: STYR UNNA !!!

Ingen kommentarer: