søndag 22. mars 2009

Aqaba - Dag 3

Da var vi allerede kommet til dag 3 her i Aqaba.
Tiden går jammen fort når man har det gøy! :)

Tidlig i morges våknet vi av et bråk. På nabobygningen driver de på med ymse arbeid som lagde mye lyd. *sukk* vi kom oss i allefall tidlig til frokost og tidlig i solings modus.


Etter noen små timer på taket begynte jeg å bli rosa og magen begynte å rope etter mat så da avsluttet jeg dagens solingsøkt å gikk ned for å finne min reisekamerat. Tok oss en rask lunch i hotellets restaurant før det ble litt avslappning på rommet. Vi bestemte oss for å finne akvariet her i Aqaba, men det var ikke så enkelt. Det ente opp med at vi gikk ned til yacht klubben å kikket på solnedgangen. Såååå romantisk.. det hele ble nøye fulgt av 3 vepna vakter som satt på utkikksposten. Vi kunne faktisk se helt over til Eilat i Israel. Er bare noen få kilometer unna her.Vi var også innom en fancy og dyr cafe greie på toppen av Gateway mall, før vi så på solnedgangen. Utrolig stili interiør der, syns jeg da, men gubben var nå ikke helt enig:)


Ellers kikka vi rundt i butikkene og spiste middag på en kinarestaurant( Den som ligger i Gateway Mall). Ingen høydare, men maten gikk ned. I Jordan kan man fremdeles røyke inne på restauranter, noe som til tider var svært ubehagelig. Spesielt når man da satt innendørs uten mulighet for frisk luft. Og i dette lokale var det spesielt ille.

En annen ting man bør legge merke til er at på denne restauranten tar de betalt for hver enkelt ting. Altså, hvis du kjøper friterte bananer til dessert så må du betale ekstra for isen. Dette informerer de vel egentlig ikke så veldig godt om på forhånd.

Ingen kommentarer: