torsdag 26. mars 2009

Hotell Roma - Grand Hotel Olympic

September 2007 var vi en aldri så liten tur i Roma. Var ikke bare bare å finne et hotell innenfor rimelighetens økonomiske grense. Etter noe leting fant vi frem til Grand Hotel Olympic.

Hotellet et et passe stort (85 rom,ligger i ei stille gate vedlig nært Vatikanet).
Rommet vi hadde var temmelig stort, med tv (for de som er opptatt av slikt) Helt ok seng. Klientellet var mikset, mye italienske familier og en god del par.
Frokost var inkludert i prisen. Mye forskjellig ble servert så jeg var veldig fornøyd med det! Nyyyydelige "sukker kaker"!!! Kunne i allefall putte i meg 2-3 sånne til frokost!

Begliggenheten er helt super i forhold til besøk i Peterskirken, Vatikanmuseumet etc. Men forhåndsvis langt unna andre store sights. Tar rundt 15 minutter å gå til Pantheon og Trevi fontenen(hvis man kan veien:P). Hotellet ligger rundt 5 minutter fra nærmeste metro stasjon som er Ottaviano. Veldig enkelt å bruke metroen i Roma så det er ikke noe problem å bo så "lang" unna sights.
Ligger en del butikker (sko/klær) i nærheten av hotellet. Hvis man følger Via Cola di Rienzo (tror det var det den het) vil man finne flere italiensk is sjapper. NAMNAM. Kan anbefale kokkos is og sitron is ;)
Ligger også noen pizzarier og lignende 2-3 minutter unna. Be gjerne resepsjonen om å anbefale noen. Det beste måltidet vi hadde i Roma fikk vi på en restaurant som resepsjonen anbefalte. Dårlig med kiosker (og lignede) i nærheten.

Alt i alt, et veldig bra alternativ! Kan godt bo der ved neste Roma visit! :)Sånn ser hotellet ut fra utsiden. Av en eller annen merkelig grunn har vi ikke bilder fra innsiden.......


Slenger med noen bilder fra Roma :)


Ingen kommentarer: