fredag 27. mars 2009

Hotell Djerba - Le Beau Sejour

Høsten 2006 dro jeg og ei venninne på spontan tur, og havnet opp på Djerba, Tunisia. Planen var egentlig å reise til Bulgaria, men vi havnet altså på Djerba. For de som ikke helt vet hvor Djerba er så kan jeg opplyse om at det er ei øy sør i Tunisia.

Reiste uspesifisert med en eller annen turoperatør (mulig det var Star Tour) og havnet på Hotellet "LE BEAU SEJOUR"

Kjempe lite hotell som ligger,.. tja.. jeg vet ikke engang om stedet hadde noe navn. Zone Turistique er kanskje det navnet som ble brukt på området.

Området har noe små hoteller slik som vårt, og en del kjempestore luksus steder der man ikke engang fikk kjøpe vann hvis man ikke bodde der. Hotellet vårt hadde ikke akkurat verdens beste standard.Var faktisk en del de som havnet på samme hotell som kjøpte seg opp til bedre hoteller. Hørte en del som hadde en del småkryp på rommene sine osv
Men vi var ganske fornøyd vi. Hotellet har et lite svømmebasseng, frokost kunne man kjøpe og fikk servert frokosten ute ved bassengkanten. Det var jo veldig bra! Vanlig engelsk frokost, verken mer eller mindre.

Veien til stranda var kort. Bare noen få minutter å tusle ned. Veldig flott strand, forutenom alle de plagsomme tunisiske mannfolka. Dårlig med spisesteder, vann/is sjapper der og ikke så veldig mange solsenger.Men det var muligens fordi det var på slutten av sesongen.

Legger ved noen bilde fra hotellet
Hvis man skal reise til Djerba og bo i dette område og har litt høyere krav til standard så bør man nok velge et annet hotell. Vi var ofte på Hotell Abir et par kilometer unna. Hotellet vi bodde på hadde avtale med dette hotellet slikt at vi kunne bruke bassenget og stranden der. Var jo ikke inne på rommene å kikket men fra utside, resepsjonen og fra bassenget virket det som et veldig greit hotell. Lurer på om det er Star Tour som har dette av norske turoperatører. Rett ved siden av Abir ligger også et stort hotell som Star Tour(?) hadde. Så veldig bra ut det også. I området der disse hotellene ligger er det flere restauranter og små butikker.

Legger noen bilder fra Abir også.NB! På Djerba er det en fordel å kunne fransk, det gjør ting veldig mye enklere! Man trenger ikke å kunne så veldig mye for å klare seg bra da så det er bare å plukke frem de glosene man kan ;)

Ingen kommentarer: