søndag 22. mars 2009

Hotell Aqaba - Days Inn

I Aqaba bodde vi på Days Inn. De fleste av Apollos hoteller ligger i samme området. Vi hadde egentlig tenkt å bo på Mövenpick, men der ble det fult før vi rakk å bestille så da måtte vi finne noe annet. Valgte Days Inn fordi det hadde basseng og balkong. Veldig fornøyd med valget. Hotellet var rent. Betjeningen var særdeles hyggelig og service innstilt. Det var bevepna vakter ved inngangsdøra. Var også en metalldetektor der, men den så jeg aldri at noen gikk gjennom.

Minuset må være at frokosten ikke var så veldi mye å skryte av for oss som er litt kresen i matveien. Og at det var litt få solstoler på taket. Ellers var det flott syns nå vi!

Sånn ellers:
Hotellet har også gratis tråløst internett for de som er interessert i det.
Tven har noen engelskspråkelige kanaler (blan annet CNN)og det finne en filmkanal med forhåndsvis nye filmer som ikke er dubbet!! Hurra!
Nært restauranter og snarkjøp ligger rett i nærheten, 50-100 meter fra hotellet.
Det er en slags 7-11 butikk rett ved siden av Captains (dvs rett over gata fra Days Inn) men denne er mye dyrere enn andre små butikker.


Her er Apollos info om hotellet:


Days Inn

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn

Hotell med sentral beliggenhet nær shopping, kafeer og restauranter. Takterrasse med basseng, hvor det er en fin utsikt over Aqaba. Solstoler, parasoller og bassenghåndklær. Hotellet serverer ikke alkohol. Bytrafikk.

Rommene
Hyggelige dobbeltrom med telefon, satellitt-TV og minibar. Badekar/dusj og WC. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Måltider
Frokost. Halvpensjon mot tillegg.


Ingen kommentarer: