mandag 30. mars 2009

Nessebar - sommeren 09

Da er depositum på Bulgaria turen i sommer betalt!

Hotellet jeg har valgt heter Vigo og ligger ved siden av Marina Panorama (som er hotellet der de andre skal bo)

Her er Apollos infomasjon om hotellet:
Dobbeltrom for 2-4 personer. Familierom for 2-3 personer

Et fint hotell som består av flere bygninger. Tre basseng, hvorav ett med barneseksjon. Gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Snackbar som serverer enklere retter. Felles fasiliteter med søsterhotellet Marina Panorama. Vigo har et hyggelig spasenter hvor du kan nyte ulike behandlinger som klassisk massasje, aromaterapi, soneterapi og sjokolademassasje i et herlig og avslappende miljø. Her finnes det også badstue, dampbadstue, jacuzzi, solarium, trimrom og et oppvarmet innendørs basseng (fasilitetene er mot avgift). Lobbybar, loungebar, to restauranter, kafé og Internettkafé. Valutaveksling i resepsjonen. Lokaltrafikk.

Rommene
Moderne og romslige dobbeltrom med dobbeltseng. Fine familierom, hvorav noen har separat soverom med dobbeltseng. Alle romtyper har kabel-TV, minibar/kjøleskap og telefon. Dusj og WC. Hårføner. Balkonger av varierende størrelser, noen kan være veldig smale. Noen dobbeltrom har havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Måltider
Frokost. Halvpensjon mot tillegg.

Ser jo riktig så fint ut. Skal skrive en liten "rapport" om begge hotellene når jeg har besøkt dem. Slenger med noen bilder jeg har hentet på Apollo.noIngen kommentarer: